ALLE Bungee Fitness locaties in Nederland (Maart 2023)

Welkom bij ons overzicht van alle sportscholen in Nederland waar je bungee fitness lessen kunt volgen. In dit artikel vind je per stad informatie over de locaties en tarieven van bungee fitnesslessen. Houd er rekening mee dat deze informatie kan veranderen en dat we je daarom aanraden om altijd even te bellen met de sportschool voordat je een les boekt.

Wat is bungee fitness?

Bungee fitness is een unieke en uitdagende manier van sporten, waarbij je gebruik maakt van een elastisch bungee touw dat aan het plafond hangt. Door de spanning van het touw train je je spieren op een effectieve en leuke manier, terwijl je tegelijkertijd je coördinatie en balans verbetert.

Den Haag en Rotterdam

Helaas zijn er op dit moment geen sportscholen in Den Haag en Rotterdam die bungee fitness in Den Haag aanbieden. Maar niet getreurd, want in de buurt van Den Haag kun je terecht bij balletschool Domingo’s in Hoek van Holland en Delfgauw. Deze school biedt sinds 2018 bungee fitnesslessen aan. Hier kun je jouw spieren trainen en werken aan je coördinatie en balans terwijl je door de lucht zweeft als een echte acrobaat.

Eindhoven

In Eindhoven zijn er momenteel helaas nog geen sportscholen die bungee fitnesslessen aanbieden. Maar als je op zoek bent naar een unieke manier van sporten, kun je bij Studio Dynamis terecht, deze zijn echter wel gericht op één-op-één lessen voor ouderen.

Tilburg

In Tilburg zelf kun je op dit moment nog geen bungee fitness tilburg volgen. Maar niet getreurd, want in de buurt van Tilburg kun je terecht bij het “Poyomi center” in Waalwijk. Hier kun je in een unieke en uitdagende omgeving bungee fitnesslessen volgen met behulp van het elastische bungee touw.

Bij het “Poyomi center” kun je kiezen uit verschillende abonnementen, afhankelijk van hoe vaak je wilt sporten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een proefles van 17,50 euro, een losse les van 20 euro, een abonnement voor één keer per week voor 47 euro per maand, een abonnement voor twee keer per week voor 64 euro per maand, of een onbeperkt abonnement voor 78 euro per maand.

Amsterdam

In Amsterdam kun je op verschillende plekken terecht voor bungee fitnesslessen. Bij Bungee Angel op Singel 300 kun je terecht voor lessen die worden gegeven door professioneel danser Helen Pokrovska. Hier kun je jouw spieren trainen en werken aan je coördinatie en balans terwijl je door de lucht zweeft als een echte acrobaat.

Bij Bungee Angel kun je kiezen uit verschillende tarieven. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een proefles van 12,50 euro, een enkele les van 65 euro, een 5-rittenkaart van 65 euro, of een 10-rittenkaart van 120 euro.

Daarnaast biedt EMS Health Studio in Amsterdam bungee fitnesslessen aan. Hoewel we momenteel niet veel informatie kunnen vinden op hun website, kun je contact met hen opnemen om te informeren naar de tarieven en beschikbaarheid van de lessen.

Tot slot biedt Sportcentrum Atlas in Volendam bungee fitnessworkshops aan voor slechts 30 euro per workshop van anderhalf uur.

Groningen

In Groningen kun je terecht bij de ACLO voor bungee fitnesslessen. De ACLO heeft verschillende locaties in Groningen en biedt een breed scala aan sporten aan. Je kunt een abonnement afsluiten voor de hele sportschool, waarbij je toegang krijgt tot alle sporten die de ACLO aanbiedt. De kosten van het abonnement zijn 59,95 euro per jaar voor studenten en 134,95 euro per jaar voor niet-studenten.

Utrecht

Helaas zijn er momenteel geen sportscholen in Utrecht die bungee fitnesslessen aanbieden. Maar niet getreurd, want bij Sjollema Sport in Hilversum kun je terecht voor bungee fitness in de buurt van Utrecht op donderdagavonden van 19.00 tot 20.00 uur.

Gelderland

In Gelderland kun je terecht bij Clubfit8 in Lichtenvoorde voor bungee fitnesslessen. Clubfit8 biedt lessen aan op maandagavond om 20:00 uur, donderdagavond om 19:30 uur en vrijdagochtend om 09:00 uur.

Bij Clubfit8 kun je een workshop van 1,5 uur volgen voor slechts 30 euro. Tijdens deze workshop leer je de basisprincipes van bungee fitness en kun je jouw spieren trainen terwijl je door de lucht zweeft als een echte acrobaat. De lessen zijn leuk en uitdagend en helpen je om je conditie te verbeteren en je spieren te versterken.

Nijmegen

Helaas kun je in Nijmegen nog geen bungee fitnesslessen volgen. Maar wie weet in de toekomst!

Conclusie

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er verschillende sportscholen in Nederland die bungee fitnesslessen aanbieden. Of je nu in Amsterdam, Groningen of Tilburg woont, er is altijd wel een locatie in de buurt waar je terecht kunt. Bungee fitness is een leuke en effectieve manier om je spieren te trainen en tegelijkertijd aan je coördinatie en balans te werken. Of je nu een ervaren sporter bent of nog nooit eerder hebt gesport, bungee fitness is geschikt voor iedereen. Belangrijk om te onthouden is dat de prijzen en beschikbaarheid van de lessen kunnen veranderen, dus bel altijd even met de sportschool voordat je een les boekt. Wij hopen dat dit overzicht je heeft geholpen bij het vinden van een sportschool waar je bungee fitness kunt beoefenen. Veel plezier en succes met trainen!