Bungee fitness Den Haag? Alle locaties

zty4f

Updated on:

Hoewel er geen directe bungee fitness locaties in Den Haag zelf zijn, kun je bij Balletschool Domingo’s in Hoek van Holland en Delfgauw terecht voor een unieke bungee fitness Den Haag ervaring dichtbij Den Haag. Balletschool Domingo’s biedt sinds 2018 bungee fitness lessen aan onder de naam ‘Bungee Super Fly’.

Bungee fitness Den Haag Locaties

Studio Domingos Fun Workout Studio
Verlengde Spiegelmakerstraat 22, 2645 BR Delfgauw
https://funworkout.nl/
Balletschool Domingo's
Mercatorweg 50, 3151CJ, Hoek van Holland
https://balletschooldomingos.nl/

Balletschool domingo’s

Bij Balletschool Domingo’s krijg je de kans om deel te nemen aan een uitdagende en leuke workout met bungee fitness, geschikt voor zowel kinderen, tieners als volwassenen in de omgeving van Den Haag. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met bungee fitness, de Bungee Super Fly lessen bieden voor ieder wat wils.

Hoewel Balletschool Domingo’s niet direct in Den Haag is gevestigd, is het de moeite waard om de korte reis naar Hoek van Holland of Delfgauw te maken om bungee fitness te ervaren. Bungee Super Fly bij Balletschool Domingo’s is een unieke en leuke manier om in vorm te komen en je grenzen te verleggen. Dus als je op zoek bent naar een bungee fitness-ervaring in de buurt van Den Haag, is Balletschool Domingo’s dé plek om te zijn.

Bungee fitness rooster

Dinsdag:

17:00 – 18:00: Bungee Super Fly Kids & Tieners (Delfgauw)

19:30 – 20:30: Bungee Super Fly Proeflessen (Delfgauw)

Donderdag:

15:30 – 16:30: Bungee Super Fly Kids & Tieners (Hoek van Holland)

Vrijdag:

15:30 – 16:30: Bungee Super Fly Kids & Tieners (Hoek van Holland)

Woensdag:

21:00 – 22:00: Bungee Super Fly Proeflessen (Hoek van Holland)

Bungee fitness Den Haag tarieven

  • Proefles Bungee Fitness Den Haag: 11,77 euro
  • Maandabonnement Bungee Fitness (1 les per week): 36,50 euro per maand, wat neerkomt op 9,13 euro per les.

Conclusie

Hoewel er geen directe bungee fitness locaties in Den Haag zijn, biedt Balletschool Domingo’s in Hoek van Holland en Delfgauw een unieke en uitdagende bungee fitness-ervaring voor zowel beginners als ervaren sporters. Met de Bungee Super Fly lessen kun je je grenzen verleggen en in vorm blijven. Hoewel het buiten Den Haag is gevestigd, is het de moeite waard om de korte reis te maken. De tarieven zijn betaalbaar, met een maandabonnement van 36,50 euro per maand, wat neerkomt op 9,13 euro per les. Kortom, Balletschool Domingo’s is dé plek om te zijn voor bungee fitness in de buurt van Den Haag.

Plaats een reactie