Bungee fitness Utrecht

zty4f

Updated on:

Op zoek naar bungee fitness in Utrecht? Hoewel er momenteel geen sportschool in Utrecht zelf is die bungee fitness aanbiedt, is er wel een uitstekend alternatief in de buurt. Sjollema Sport, gelegen in Hilversum, biedt een uitdagende en leuke groepsles aan met bungee fitness in de buurt van Utrecht genaamd ‘Bungee Moves’.

Bungee fitness Utrecht bij Sjollema sport

Sjollema Sport
Van Leeuwenhoekstraat 6 ABCD, 1221 AH, Hilversum
http://www.sjollemasport.nl/

Bungee Moves is een energieke en dynamische groepsles, die vergelijkbaar is met bungee fitness, die plaatsvindt elke donderdag van 19.00 tot 20.00 uur bij Sjollema Sport. Deze workout combineert bungee fitness met andere oefeningen voor een uitdagende en leuke ervaring.

Tarieven voor Bungee Moves bij Sjollema Sport

  • Losse les: 15 euro
  • Maandabonnement (1 les per week): 45 euro per maand, wat neerkomt op 11,25 euro per les.

Instructeurs

De Bungee Fitness lessen worden gegeven door Marjon en Mary-Lee, die all-round sportinstructeurs zijn met ruime ervaring op het gebied van bungee fitness en groepslessen. Zij zorgen ervoor dat de lessen toegankelijk en uitdagend zijn voor deelnemers van alle niveaus.

Conclusie

Alhoewel er geen Bungee fitness locatie in Utrecht is, kun je wel bungee fitness in de buurt van Utrecht doen bij Sjollema Sport in Hilversum, het is de korte reis zeker weten waard. Bungee Moves bij Sjollema Sport is een unieke en leuke manier om in vorm te komen en je grenzen te verleggen. Dus als je op zoek bent naar een bungee fitness-ervaring in de buurt van Utrecht, is Sjollema Sport dé plek om te zijn.

Plaats een reactie